Udendørs bevægelsesdetektor

DKK1.195,00

Udendørs dyreimmun bevægelsessensor som alarmerer allerede inden uvedkommende forsøger at bryde ind. Sensoren monteres udendørs på f.eks. en mur i en højde af 230 cm,- og registrerer hvis der er bevægelse inden for detektionsområdet.

Sensoren er udstyret med to PIR sensorer, der peger i lidt forskellige vinkler. Begge skal aktiveres, før alarmen går i gang. Det betyder at f.eks dyr ikke vil aktivere alarmen. Følsomheden kan justeres.

Du får også direkte besked via TrueConnect appen, ved aktivering

Den udendørs bevægelsessensor er velegnet til montering på f.eks. terrasse og andre udendørs områder som ønskes overvåget. 

Sensoren er udstyret med sabotagealarm, som vil give besked til alarmpanelet og starte alarmen, hvis sensoren forsøges afmonteret, åbnet eller ødelagt. Denne funktion kan deaktiveres ved batteriskift.

DET SIGER VORES KUNDER:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Mobile: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
SD TEKNIK HAR OVER 19 ÅRS ERFARING
… med sikring af både private og virksomheder, som tidligere samarbejdspartner for Dansikring Direct/Verisure. Vi har nu sikret et tæt samarbejde med TrueGuard Alarm, som giver os mulighed for at benytte de bedste og mest  fleksible alarmløsninger på markedet.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Total
DKK0,00
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram