Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 DKK0,00
Prisberegner

Sammensæt din nye Trueguard Alarm

Ekstra komponenter som lægges i kurven, programmeres ind i den startpakke som du bestiller,-
så alt er klart når du modtager systemet.

Tilbud

Professionel MILESIGHT videoovervågning

DKK9.995,00

På lager leveringstid 1-2 dage

Denne pakke indeholder:

  • 1 x 9 kanals Milesight HDD optager med 4 PoE
  • 4 stk. Milesight 5 megapixel vandalsikre minidome (IP67)
  • 1 x 2000 GB WD Purple Harddisk (Er monteret i optageren)

MILESIGHT NVR

9 kanals optager er en netværks videooptager med mulighed for at tilkoble op til 9 IP kameraer. Optageren har indbygget PoE-switch, så man den vej igennem kan føde kameraer, der understøtter PoE, med strøm gennem netværkskablet. Tilslut IP-videokameraer der understøtter ONVIF og med plug’n’play auto-search funktion er der billede på med det samme, uden nogen avancerede indstillinger.

TILSLUTNINGER

Milesight NVR maskineren har 2 x USB-porte, der kan bruges f.eks til mus, USB-penne til blandt andet backup. Monitorudgang via HDMI. Tilslutning til netværk sker gennem RJ45 LAN.

INDBYGGET POE-SWITCH

På optageren er der udover den alm. LAN port indbygget 4 ports PoE swtich. Det gør det ekstra nemt at tilslutte IP-kameraerne til maskinen samt mere økonomisk, da man ikke behøver en ekstern PoE swtich. Med PoE kommer der både strøm og billede i samme netværkskabel.

SMARTPHONE OG TABLET MED P2P

Spar bøvlet med fast ip adresse, portforwarding og firewalls – Hent app til din mobile enhed, scan QR koden og optageren er klar til brug. Nemmere bliver det ikke.

Beskrivelse

MILESIGHT 5 MEGAPIXEL MINIDOME KAMERA

Kameraet er et robust og smart kamera med IP67 tætning til udendørs brug. Kameraet er udstyret med 5 megapixel 0,006 lux, 120 db WDR, 28 mm objektiv! Det har indbygget PoE og mulighed for at montere og skjule RJ45 stik inde i selve kamerahuset. Yderst let at montere. 25 meter SMART-IR lys, samt indbygget IR Cutfilter. Kameraet er hvid og understøtter ONVIF 2.4. Kameraerne fås både i hvid og sort.

Ved bestilling skives den ønskede farve i bemærkninger.

Vidvinkel, høj opløsning

Med 2,8 mm ultra vidvinkel objektiv er kameraet i stand til at fange mere end 120° synsfelt, hvilket er branchens førende niveau. Opløsningen op til 5MP garanterer overlegne billeddetaljer med brede vinkler.


IP67 & IK10

I modsætning til kameraets ministørrelse, har det vejrbestandige Mini Dome-netværkskamera branchens førende IP67-klassificerede vejrbestandighed og IK10-klassificerede vandalsikring, som gør det muligt at beskytte kameraet mod ugunstige påvirkninger for at sikre den robuste ydeevne.

​​​​​​​​​​​​

140dB Super WDR

Milesights sensorbaserede WDR-teknologi giver kameraet mulighed for at optage større scenedetaljer, med ægte farvegengivelse, selv ved ekstremt modlys og høje kontrastforhold. Forholdet mellem de lyseste signalværdier divideret med de mørkeste lyssignalværdier er op til 140 dB.

Smart IR II-teknologi

For at maksimere IR-ydelsen innoverede det vejrbestandige Mini Dome Network Camera både inden for struktur og teknologi. Den avancerede Smart IR II-teknologi garanterer IR-ydeevne med justerbar belysningsintensitet. Den infrarøde lystransmittans øges kraftigt med IR-antireflekspanel, som er godt designet til bedre IR-effekt.

Innovativt strukturdesign

Med det innovatie og nye Dome design, er det vejrbestandige Mini Dome netværkskamera endnu et Milesight-stilprodukt. Derudover har kameraet også en 3-akset mekanisk design til hurtig og nem justering af kameraets synsvinkel, så du kan placere kameraet præcist.

 

Fleksible installationstilstande

Den veldesignede integrerede samleboks med Clamshell-strukturen, sikrer effektive og nemme installationer. Samleboksen giver mere plads til at gøre kabelsamlingen pæn, ligesom det er også er nemt at komme til. Ved hjælp af gummipropper og gummiringe, der garanterer IP67-klassificeret vejrbestandighed, giver den integrerede samleboks dig stabil drift under alle hårde vejrforhold.

 

Tilgængelig i 2 farver

Det vejrbestandinge Mini Dome netværkskamera fås i både hvid og sort, så det passer ind i omgivelserne.

Det siger kunderne om SD Teknik - Alarm og videoovervågning:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
CVR: 27280331
SD TEKNIK HAR OVER 20 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 5 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-