Sammensæt din nye Trueguard Alarm

Ekstra komponenter som lægges i kurven, programmeres ind i den startpakke som du bestiller,-
så alt er klart når du modtager systemet.

Professionel MILESIGHT videoovervågning

DKK10.995,00

Denne pakke indeholder:

  • 1 x 9 kanals Milesight HDD optager med 4 PoE
  • 4 stk. Milesight 5 megapixel vandalsikre minidome (IP67)
  • 1 x 2000 GB WD Purple Harddisk (Er monteret i optageren)

MILESIGHT NVR

9 kanals optager er en netværks videooptager med mulighed for at tilkoble op til 9 IP kameraer. Optageren har indbygget PoE-switch, så man den vej igennem kan føde kameraer, der understøtter PoE, med strøm gennem netværkskablet. Tilslut IP-videokameraer der understøtter ONVIF og med plug’n’play auto-search funktion er der billede på med det samme, uden nogen avancerede indstillinger.

TILSLUTNINGER

Milesight NVR maskineren har 2 x USB-porte, der kan bruges f.eks til mus, USB-penne til blandt andet backup. Monitorudgang via HDMI. Tilslutning til netværk sker gennem RJ45 LAN.

INDBYGGET POE-SWITCH

På optageren er der udover den alm. LAN port indbygget 4 ports PoE swtich. Det gør det ekstra nemt at tilslutte IP-kameraerne til maskinen samt mere økonomisk, da man ikke behøver en ekstern PoE swtich. Med PoE kommer der både strøm og billede i samme netværkskabel.

SMARTPHONE OG TABLET MED P2P

Spar bøvlet med fast ip adresse, portforwarding og firewalls – Hent app til din mobile enhed, scan QR koden og optageren er klar til brug. Nemmere bliver det ikke.

MILESIGHT 5 MEGAPIXEL MINIDOME KAMERA

Kameraet er et robust og smart kamera med IP67 tætning til udendørs brug. Kameraet er udstyret med 5 megapixel 0,006 lux, 120 db WDR, 28 mm objektiv! Det har indbygget PoE og mulighed for at montere og skjule RJ45 stik inde i selve kamerahuset. Yderst let at montere. 25 meter SMART-IR lys, samt indbygget IR Cutfilter. Kameraet er hvid og understøtter ONVIF 2.4.

På fjernlager leveringstid 3-4 dage

DET SIGER VORES KUNDER:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Mobile: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
SD TEKNIK HAR OVER 20 ÅRS ERFARING
… med sikring af både private og virksomheder, som tidligere samarbejdspartner for Dansikring Direct (nu Verisure). Vi har nu i stedet sikret et tæt samarbejde med TrueGuard Alarm, som giver os mulighed for at benytte de bedste og mest  fleksible alarmløsninger på markedet.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram