Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 DKK0,00
Prisberegner

Sammensæt din nye Trueguard Alarm

Ekstra komponenter som lægges i kurven, programmeres ind i den startpakke som du bestiller,-
så alt er klart når du modtager systemet.

Central MZ PRO3

DKK2.995,00

På lager leveringstid 1-2 dage

Vores nyeste og mest avancerede AIA godkendte central fra Trueguard, som afløser SMARThome centralen.
Som en af de eneste centraler på markedet, har denne som standard alle moduler indbygget,- både Ethernet, Wifi, Z-Wave, Zigbee og GSM modul,- og benyttes ofte i vores professionelle alarmpakker.
MZ Pro3 centralen benytter den nye 868 Mhz F1 frekvens, som giver en rækkevidde på op til 2 km.
Anti-jamming beskyttet.
Inkl. høj 104 db sirene og backup batteri.

  • RF frekvens F1 868 mhz
  • ZigBee Pro HA 1.2, 2.4GHz
  • Z-Wave 868.4 mhz
  • 3G/LTE gsm
  • Wifi 802.11 b/g/n
  • Backup batteri Ni-mH 16-24 timer
  • Indbygget strømforsyning
  • Jamming overvågning
  • Sabotage overvågning
  • AIA godkendt

Op til 4 områder og 160 enheder.

Manual

Beskrivelse

MZ Pro3 alarmpanelet er vores professionelle AIA godkendte central til både erhverv og private hjem. Alarmpanelet adskiller sig fra de andre, ved at det har indbygget strømforsyning og skal derfor ikke have en strømforsyning siddende i en stikkontakt. Derudover er det vores eneste alarmpanel som har indbygget Zwave, 4G og Wifi som standard. 

Med det store udvalg af sikrings- og hjemmestyringskomponenter, er det muligt at sammensætte alarmen som du ønsker og efter dine behov. TrueGuard centralen kan håndtere op til 160 komponenter, både til tyveri-sikring og hjemmestyring. Komponenterne kan indstilles til at udføre forskellige opgaver og yderligere informere dig om den specifikke alarm type.

MZ Pro3 centralen har den nye F1 frekvens indbygget, hvilket betyder at alarmpanelet har en rækkevide på op til 2 km. Det dermed sagtens kan række ud til komponenter placeret i haveskur, værksted eller garage.
Yderligere har centralen Zigbee frekvens indbygget. Dette giver dig mulighed for at tilføje en række 3. parts produkter til alarmsystemet, såsom Phillips Hue, Osram Smart+ og IKEA Trådfri.
Alarmen kan inddeles i 4 individuelle områder og 1 fælles område, hvilket gør den meget fleksibel. Hvert område kan til/frakobles, skal-sikres samt fuldsikres.
MZ Pro3 alarmpanel betjenes nemt ved hjælp af vores store udvalg af betjeningskomponenter eller direkte via TrueConnect appen.

Det siger kunderne om SD Teknik - Alarm og videoovervågning:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
CVR: 27280331
SD TEKNIK HAR OVER 20 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 5 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-