Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 DKK0,00
Prisberegner

Sammensæt din nye Trueguard Alarm

Ekstra komponenter som lægges i kurven, programmeres ind i den startpakke som du bestiller,-
så alt er klart når du modtager systemet.

Gardin bevægelses-detektor IRC-29F1

DKK595,00

 På lager leveringstid 1-2 dage

Gardin bevægelsesdetektoren anvendes til overvågning og sikring af vinduer og vinduespartier i både private boliger og butikker.

Som navnet antyder sikrer denne type bevægelsessensor, som et ‘gardin’ der er trukket for det udvalgte område på op til 10 meter. Alt hvad der krydser sensorens felt vil blive registreret og starte alarmen, uanset om det er ubudne gæster eller et vindue som knuses.
Frekvens 868 mhz F1

Indeholder:
1 x Trueguard Gardin detektor 868 mhz F1
1 x CR123A batteri
Skruer & plugs
Manual

Varenummer: IRC-29F1

Beskrivelse

ardin bevægelsessensoren anvendes til overvågning og sikring af vinduer og vinduespartier i både private ejendomme og butikker.

Gardin bevægelsessensoren fungerer som den normale type bevægelsessensor, men kan med fordel anvendes til sikring af både vinduer i væg eller loft, fordi denne type bevægelsessensor kan monteres både vertikalt, horisontalt og på loftet.

Som navnet antyder, fungerer gardin bevægelsessensoren som et usynligt ‘gardin’, der er trukket for på et udvalgt område på op til 10 meter. Alt hvad der krydser sensorens felt, vil blive registreret og starte alarmen, uanset om det er ubudne gæster eller et vindue, der bliver smadret. Derfor har denne sensor også en fordel i forhold til en glasbrudssensor, som f.eks. ikke vil kunne registrere, hvis vinduet ikke smadres, men derimod blot bliver afmonteret.

Sensoren er også særligt anvendelig til SKAL-sikring.

Gardin bevægelsessensoren er sabotage sikret, hvilket betyder at hvis uvedkommende forsøger at afmontere sensoren, vil den ligeledes starte alarmen. Gardin sensoren er meget følsom i detekteringen af bevægelser og resistent overfor insekter, hvilket er en vigtig funktion, så der undgåes fejlalarmer.

Det siger kunderne om SD Teknik - Alarm og videoovervågning:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
CVR: 27280331
SD TEKNIK HAR OVER 20 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 5 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-