Sikring af rækkehus mod indbrud

SÅDAN KAN DU TYVERISIKRE DIT RÆKKEHUS MOD INDBRUD

Langt de fleste boliger er oplagte mål for potentielle indbrudstyve, men rækkehuse har dog en umiddelbar fordel som gør det lidt mere risikofyldt at begå indbrud et sådant sted. Denne fordel ligger i det faktum at rækkehuse ligger forholdsvis tæt og der vil derfor ofte være relativt mange boliger i den umiddelbare nærhed til ens egen bolig. Det faktum øger dermed risikoen for at en potentiel indbrudstyv bliver opdaget, når har enten er i gang med at prøve at bryde ind eller når han forlader stedet igen. Den tætte nærhed til naboer, betyder desværre ikke at man kan vide sig helt sikker, der vil derfor stadig være en risiko for at få indbrud.

SIKRING AF HOVEDDØREN OG EVENTUELLE BAGDØR/KØKKENDØR

Selvom man kunne tænkes at det var nok at ens bolig ligger omgivet af andre boliger, så er det desværre ikke altid nok til at undgå indbrud. Så med så mange andre boligformer, så handler det simpelthen om at gøre det så besværligt som muligt for indbrudstyven at komme ind i din bolig.

Sikring af dine døre, altså hoveddør og terrassedør, er derfor meget afgørende for om en tyv vil have let og hurtigt ved at komme ind i din bolig. Så gode låse som ikke lige er til at brække op, og eventuelt suppleret med andre låse vil øge sikkerheden ved dine døre markant.

I og med du/I bor i et rækkehus, så vil dette oftest betyde at der er en eller anden form for have i stueplan. Dette betyder dermed også at det ikke kun er dine døre du skal sikre, som hvis du f.eks. boede i en lejlighed på 5. sal. Dine vinduer er også yderst udsatte når det kommer til mulige indgangsveje for indbrudstyve, så gode og kraftige sikringsbeslag eller lignende kan have afgørende effekt på at afværge et indbrudsforsøg.

KORREKT AFLÅSNING AF HOBBYVÆRKSTED ELLER KÆLDERVINDUER

En indbrudstyv vil ikke altid kun gå efter at komme ind i din bolig, for har du f.eks. et hobbyværksted som har noget dyrt elværktøj hængende, så kan det være at det er det som tyven løber med i stedet for dine smykker. Det er derfor vigtigt at få sikret dit hobbyværksted korrekt og med solide låse, hvis du har værktøj eller andet som du ikke ønsker skal blive stjålet.

Ligeledes tænker man ikke altid på at en indbrudstyv sagtens kan komme ind igennem et kældervindue, så har du for vane at lade dette stå på klem, så kan det være en dum invitation til en potentiel indbrudstyv.

Sørg derfor altid for at få lukket alle vinduer inden du tager hjemmefra, og hvis vinduet altid står på klem fordi der skal luftes ud i kælderen, så er det måske bedre at få investeret i et udluftningsanlæg eller lign. som på sigt måske vil kunne spare dig for et indbrud.

FOREBYGGENDE MED KLISTERMÆRKER

Få sat alarmklistermærker op på dine døre og vinduer som kunne være udsatte, jo flere steder som en potentiel indbrudstyv bliver klar over at der er alarmsystem i boligen, jo mindre er chancen for at han vælger at bryde ind. Så sådanne klistermærker har afgjort en effekt, da indbrudstyve oftest ønsker at kunne arbejde i ro og uden at tiltrække sig for megen opmærksomhed – også selvom de går efter at være inde og ude af din bolig på få minutter.

BASISPAKKEN

Vores basispakke, er en alarmpakke som sikre den gode tryghed. Ofte er det et rigtig godt valg for dig som ønsker at sikre dig og familien på en let og god måde. Det er ikke en kæmpe alarmpakke fyldt med altmuligt ikke har behov for, den er sammensat af nøje udvalgte elementer som sikre den tryghed de fleste efterspørger.

Pakken indeholder f.eks. en dørkontakt som man kan montere på hoveddøren eller terrassedøren, og den vil så alarmere dig i tilfælde af den bliver åbnet eller brudt op mens alarmen er tilsluttet. Kommer der en indbrudstyv ind i jeres rækkehus igennem f.eks. et vindue, så vil fotodetektoren opfange eventuelle bevægelser forårsaget af et menneske og efterfølgende informere dig om at der er nogle i dit hjem. Det er en yderst effektiv måde at blive gjort opmærksom på et forestående indbrud, og man kan derfor hurtigt handle på situationen. (fotodetektoren kan selvfølgelig bruges selvom man har dyr)

Alarmklistermærker hører også med i basispakken og de giver en god forebyggende effekt, da indbrudstyvene har en vis respekt for alarmsystemer – da de kan skabe uro og potentiel opmærksomhed omkring boligen som indbrudstyven ikke ønsker.

Læs om andre gode råd på Det kriminalpræventive råd´s hjemmeside www.dkr.dk/indbrud/indbrud-i-din-bolig/

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK AF DIN LEJLIGHED
DET SIGER VORES KUNDER:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Mobile: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
SD TEKNIK HAR OVER 19 ÅRS ERFARING
… med sikring af både private og virksomheder, som tidligere samarbejdspartner for Dansikring Direct/Verisure. Vi har nu sikret et tæt samarbejde med TrueGuard Alarm, som giver os mulighed for at benytte de bedste og mest  fleksible alarmløsninger på markedet.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram