Tyverialarm uden abonnement

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Læs mere

Bliv ringet op

Tyverisikre dit hjem

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan tyverisikre dit hjem. Er det ikke nok for dig at få naboen til at tømme postkassen og holde lidt øje med boligen, imens du er væk, bør du nok overveje at investere i et alarmsystem. Det behøver ikke at være så dyrt eller besværligt, som du måske tror. 

Hos SD Teknik skræddersyr vi vores alarmsystemer til dig, således at de matcher alle dine behov og ønsker. Investerer du i et alarmsystem hos os, har du blandt andet mulighed for selv at vælge, hvorvidt du ønsker din tyverialarm med abonnement eller din tyverialarm uden abonnement.

Tyverialarm med eller uden abonnement?

Der er mange fordele ved at investere i en tyverialarm, hvor du frit kan bestemme om du ønsker et abonnement eller ej,- det er netop hvad vi tilbyder. En tyverialarm med opkobling til Securitas A/S kontrolcentral og en månedligt abonnement, er en lidt dyrere løsning, men giver ofte vore kunder en utrolig høj grad af tryghed. For andre kan det virke overflødigt at have en kontrolcentral tilknyttet deres alarmsystem.
Valget er helt dit eget hos os.
Læs mere

BASISPAKKEN INKLUSIV
KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

Tyverialarm med eller uden abonnement?

Du skal vælge en tyverialarm med abonnement, hvis du vil have ekstra tryghed når du forlader boligen. En tyverialarm på abonnement betales typisk på månedlig basis og er derfor ofte en dyrere investering end andre alarmløsninger.

Til gengæld får du for din månedlige betaling en ekstremt stor sikkerhed. Alarmen vil typisk være koblet på en kontrolcentral, som både overvåger alarmen og giver dig hurtig besked, hvis den går.

I tilfælde af indbrud kan kontrolcentralen sende en vagt ud til din bolig. Hos SD Teknik har vi et stærkt samarbejde med Securitas A/S, og det vil derfor være dem, som rykker ud, hvis du skulle få indbrud.

Securitas A/S er en af de største og bedste kontrolcentraler på markedet, hvorfor vi er utrolig glade for at kunne tilbyde denne service.

En opkoblet alarm til Securitas kontrolcentral, koster igennem os fra kun kr.169,- pr.mdr.

Læs mere

Hvorfor vælge en tyverialarm uden abonnement?

Vores Trueguard Smartalarm

Som privatperson kan du med en Smartalarm selv overvåge din bolig, og har du allieret dig med gode venner eller naboer, kan du stoppe et eventuelt indbrud ved at kontakte enten dem eller myndighederne. Ofte vil en allieret nabo endda kunne nå frem til boligen hurtigere, end en vagt fra alarmcentralen kan. En Smartalarm har desuden en lang række funktioner og tilbehør, som næsten kan få et abonnement til at føles overflødigt. Du kan for eksempel tilkøbe separat videoovervågning eller koble dit alarmsystems TrueConnect-app op på for eksempel lys, vand og el.

Så kan du holde øje med og styre dit hjem, uanset hvor du befinder dig. App’en har et lækkert og intuitivt design, som betyder, at du nemt får dannet dig et overblik. Derudover kan du tilkøbe funktioner såsom push-beskeder, når dine børn kommer hjem fra skole. App’en kan hentes i AppStore samt til Android og Google Play.

Læs mere

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i et alarmsystem med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig.

Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.

Besøg vores webshop

Skriv til os

DET SIGER VORES KUNDER:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Mobile: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
SD TEKNIK HAR OVER 20 ÅRS ERFARING
… med sikring af både private og virksomheder, som tidligere samarbejdspartner for Dansikring Direct (nu Verisure). Vi har nu i stedet sikret et tæt samarbejde med TrueGuard Alarm, som giver os mulighed for at benytte de bedste og mest  fleksible alarmløsninger på markedet.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram