Tyverialarm uden abonnement

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan tyverisikre dit hjem. Er det ikke nok for dig at få naboen til at tømme postkassen og holde lidt øje med boligen, imens du er væk, bør du nok overveje at investere i et alarmsystem. Det behøver ikke at være så dyrt eller besværligt, som du måske tror. Hos SD Teknik skræddersyr vi vores alarmsystemer til dig, således at de matcher alle dine behov og ønsker. Investerer du i et alarmsystem hos os, har du blandt andet mulighed for selv at vælge, hvorvidt du ønsker din tyverialarm med abonnement eller din tyverialarm uden abonnement.

Tyverialarm med eller uden abonnement?

Der er mange fordele ved at investere i en tyverialarm, hvor du frit kan bestemme om du ønsker et abonnement eller ej,- det er netop hvad vi tilbyder. En tyverialarm på abonnement er en dyrere løsning, men kan til gengæld give vores kunder en utrolig høj grad af sikkerhed. For andre kan det virke overflødigt at have et sikkerhedsfirma tilkoblet deres alarmsystem.

Herunder kan du læse mere om de to løsninger, vi kan tilbyde.

1. Hvorfor vælge en tyverialarm med abonnement?

Du skal vælge en tyverialarm med abonnement, hvis du vil have ekstra tryghed når du forlader boligen. En tyverialarm på abonnement betales typisk på månedlig basis og er derfor ofte en dyrere investering end andre alarmløsninger.

Til gengæld får du for din månedlige betaling en ekstremt stor sikkerhed. Alarmen vil typisk være koblet på en kontrolcentral, som både overvåger alarmen og giver dig hurtig besked, hvis den går.

I tilfælde af indbrud kan kontrolcentralen sende en vagt ud til din bolig. Hos SD Teknik har vi et stærkt samarbejde med Securitas A/S, og det vil derfor være dem, som rykker ud, hvis du skulle få indbrud.

Securitas A/S er en af de største og bedste kontrolcentraler på markedet, hvorfor vi er utrolig glade for at kunne tilbyde denne service.

2. Hvorfor vælge en tyverialarm uden abonnement?

Du skal vælge en tyverialarm uden abonnement hvis du ikke ønsker nogle ekstra omkostninger, når først din alarm er betalt. Er du ikke interesseret i at købe et alarmsystem på abonnement, finder du hos os nogle af markedets bedste tyverialarmer helt uden abonnement. Vi mener nemlig ikke, at man behøver at indgå i et fast abonnement, blot fordi man ønsker at sikre sin bolig, lejlighed eller erhverv.

En af de store fordele ved at købe et alarmsystem uden abonnement er, at når først du har købt din tyverialarm, ejer du den. Der er altså ingen ekstra månedlige udgifter at tage hensyn til. Hos os kan du føle dig helt tryg – selv med en tyverialarm uden abonnement. Vi forhandler nemlig alarmer af den højeste kvalitet.

Du kan vælge mellem vores forskellige alarmpakker, og er du til ekstra gadget, kan du også investere i en smartalarm, så du kan holde øje med dit hjem hele dagen. Det er helt op til dig, hvor simpelt eller fuldudstyret du vil have din alarm uden abonnement. Med en smartalarm er du desuden fremtidssikret. Skulle dine behov ændre sig efter købet af din tyverialarm uden abonnement, har vi en bred vifte af tilbehørsenheder og udvidelser, som du kan købe til din alarm. Vi tilbyder naturligvis også en professionel rådgivning samt installation og service af din tyverialarm.

Smartalarm

Som privatperson kan du med en Smartalarm selv overvåge din bolig, og har du allieret dig med gode venner eller naboer, kan du stoppe et eventuelt indbrud ved at kontakte enten dem eller myndighederne. Ofte vil en allieret nabo endda kunne nå frem til boligen hurtigere, end en vagt fra alarmcentralen kan. En Smartalarm har desuden en lang række funktioner og tilbehør, som næsten kan få et abonnement til at føles overflødigt. Du kan for eksempel tilkøbe separat videoovervågning eller koble dit alarmsystems TrueConnect-app op på for eksempel lys, vand og el.

Så kan du holde øje med og styre dit hjem, uanset hvor du befinder dig. App’en har et lækkert og intuitivt design, som betyder, at du nemt får dannet dig et overblik. Derudover kan du tilkøbe funktioner såsom push-beskeder, når dine børn kommer hjem fra skole. App’en kan hentes i AppStore samt til Android og Google Play.

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i et alarmsystem med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig.

Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.

Se alle vores priser her