TrueGuard – Smartalarm

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Læs mere

Bliv ringet op

Vi samarbejder med TrueGuard Alarm

Hos SD Teknik har vi sikret både private hjem og virksomheder i mere end 19 år. Derfor tør vi godt kalde os eksperter inden for alarmsystemer. For at kunne sikre vores kunder optimal sikkerhed samarbejder vi kun med de bedste i branchen. Det er derfor, at vi i dag har et tæt samarbejde med TrueGuard Alarm.

Det giver os nemlig mulighed for at tilbyde nogle af de bedste alarmsystemer på markedet. Her på siden kan du læse mere om, hvorfor TrueGuard er vores foretrukne samarbejdspartner inden for alarmsystemer. 

TrueGuard Alarm – optimal sikring af din bolig

En TrueGuard alarm er meget mere end bare en alarm. Alarmen er nemlig udviklet med en filosofi om, at ikke to mennesker er ens, og derfor bør alarmløsninger heller ikke være ens. Derfor kommer de alarmer og alarmpakker, som du finder her hos SD Teknik, også med et væld af forskellige features. På den måde kan du selv være med til at sammensætte en alarmpakke, som passer til lige netop dit behov. Ikke mere, ikke mindre.

En TrueGuard alarm er samtidig en af de mest driftssikre og brugervenlige alarmsystemer. Køber du et alarmsystem fra TrueGuard hos SD Teknik, er du sikker på at få en alarm, som passer ind i dit liv og din dagligdag, og som ud over at dække dine behov også sikrer dig og din familie eller arbejdsplads optimal tryghed.
Læs mere

BASISPAKKEN INKLUSIV
KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

Hvilken alarm skal jeg vælge?

Hvilken alarm, der passer til dit hjem, dit sommerhus eller din virksomhed, kommer helt an på, hvor stort behovet for sikkerhed er. Vi tilbyder derfor alt fra den simple TrueGuard alarm til den avancerede, professionelle alarm. Selv hvis du vælger den simple alarm, TrueGuard Smartbox alarmen, kan du være sikker på at være rigtig godt beskyttet mod indbrud helt uden, at du skal betale for en masse ekstraudstyr, som du ikke skal bruge.

Du kan også vælge en TrueGuard SmartHome alarm, som ud over høj sikring af hjemmet også tilbyder en bred vifte af hjemmestyringsfunktioner. Panelet til alarmen styres let ved hjælp af touch-skærm, eller du kan styre alarmen uden for hjemmet ved hjælp af din TrueConnect App. Så bliver det ikke meget lettere at have fuld kontrol over dit alarmsystem.

Læs mere

Fremtidssikrede alarmløsninger skræddersyet til dine behov

Hos SD Teknik er kundens behov i centrum, og derfor er det også helt op til dig, om du ønsker at investere i en TrueGuard alarm med abonnement, eller om du blot ønsker din alarm uden noget abonnement. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og valget afhænger både af budget og den grad af sikkerhed, som du ønsker med din alarm.

Vælger du at købe en privatalarm med abonnement, vil din alarm være koblet op til en alarmcentral hos vores partner Securitas A/S. Det betyder, at du for en månedlig betaling er sikret, at en af deres vagter tager ud til din bolig, hvis alarmen skulle gå. Det finder rigtig mange kunder en stor tryghed i.

Der er dog også fordele at hente ved at købe din alarm uden abonnement, da der kan være mange penge at spare her. Vælger du at købe alarm uden abonnement, har du nemlig ingen ekstra omkostninger, når først alarmen er betalt. Er du usikker på, hvad der er den bedste løsning for dig, står vores erfarne specialister altid klar til at hjælpe og rådgive dig til at tage det optimale valg.

Læs mere

Trygge rammer med smartstyring
af hjemmet i din lomme

Når du investerer i en alarm hos os, investerer du samtidig i en alarm, som er fremtidssikret. Det betyder, at skulle dine behov ændre sig efter dit køb af en TrueGuard alarm, har du altid mulighed for at udvide dit nuværende system med ekstra tilbehør i stedet for at investere i en helt ny alarm.

TrueGuard alarmen er utroligt fleksibel på den måde. For eksempel kan du vælge at tilkoble videoovervågning. Det er både innovativt og utroligt brugervenligt. Samtidig kan du som kunde hos SD Teknik gøre brug af den smarte app-styring, uanset om du vælger at købe din TrueGuard alarm med eller uden abonnement.

Med smartstyring kan du blandt andet styre både lys, varme og el i husstanden samtidig med, at du beskytter dit hjem. Desuden kan du altid tjekke op på, hvordan det står til i dit hjem, også selvom du er på arbejde eller på farten. Så behøver du ikke bruge arbejdsdagen på at bekymre dig om, hvorvidt du nu fik sat alarmen i gang efter i en travl morgen.

Læs mere

Kontakt os for hjælp til at finde den perfekte Trueguard Smartalarm til dig

Går du med en drøm om at investere i et driftssikkert, innovativt og brugervenligt alarmsystem? Hos SD Teknik kan du få foretaget et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig. Her gennemgår vi sammen dine ønsker og behov for alarmsikring, hvorefter vores erfarne medarbejdere vil rådgive dig til at finde en alarmløsning, som matcher lige nøjagtigt dine behov.

Vil du gerne vide mere om vores samarbejde med TrueGuard Alarm, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på dit næste alarmsystem, hører vi meget gerne fra dig.

Besøg vores webshop

Skriv til os

DET SIGER VORES KUNDER:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Mobile: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
SD TEKNIK HAR OVER 20 ÅRS ERFARING
… med sikring af både private og virksomheder, som tidligere samarbejdspartner for Dansikring Direct (nu Verisure). Vi har nu i stedet sikret et tæt samarbejde med TrueGuard Alarm, som giver os mulighed for at benytte de bedste og mest  fleksible alarmløsninger på markedet.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram