smartalarm

SMARTALARM

Hos SD Teknik ønsker vi, at du altid føler dig 100% tryg, når du forlader dit hjem. Det er blandt andet derfor, vi er forhandlere af de populære smartalarmer. En smartalarm kan kobles op til et hav af elementer i din bolig, så du altid kan holde øje med, hvad der foregår, og samtidig få øjeblikkelig besked, hvis din alarm skulle gå. Hos SD Teknik har vi 18 års erfaring med både private alarmer og erhvervsalarmer, og den erfaring bruger vi til at hjælpe dig med at skræddersy den bedst mulige alarmløsning til lige præcis dit behov.

Hvorfor vælge en Smartalarm?

Når du vælger at investere i et alarmsystem hos SD Teknik, får du ikke blot en almindelig alarm. Du får en Smartalarm. Det betyder, at du har muligheden for at tilknytte en lang række features, som sikrer dit hjem endnu mere og hjælper dig i en travl hverdag. Du kan blandt andet altid tjekke, hvordan det står til i dit hjem via TrueConnect-app’en, som kan tilknyttes til dit alarmsystem.

Derudover har du også muligheden for at koble blandt andet din garage eller dit lys, varme og el op til alarmsystemet og styre det hele fra din app. Hvor simpelt eller smart I vil have det i jeres hjem, er helt op til jer.

Hvorfor vælge en smartalarm?

Når du vælger at investere i en Smartalarm, investerer du samtidig i et stykke fremragende teknologi, som giver dig en bred vifte af muligheder for at styre dit hjem og din sikkerhed. Med en smartalarms mange funktioner kan du få ro i maven og slippe bekymringer. Smartalarmen er koblet til TrueConnect-app’en på din telefon. Via denne kobling mellem dit hjem, dit alarmsystem og din app på mobiltelefonen kan du blandt andet:

  • Slukke kaffemaskinen. Nu behøver du aldrig at sidde på kontoret med den bekymring igen
  • Få en sms, når dine børn kommer hjem fra skole
  • Kontrollere dit vand, varme og el i hele huset
  • Åbne din garageport uden at skulle stige ud ad bilen. Du skal blot trykke på en knap i din smartalarm-app.

Har du for eksempel investeret i en smartalarm til sommerhuset, behøver I ikke at bekymre jer om at ankomme til et koldt og mørkt hus. Med blot et par tryk på telefonen, kan I tænde for varmen i sommerhuset, allerede inden I kører hjemmefra, og således komme frem til en indbydende varme – også i de kolde vintermåneder. Det bliver ikke meget lettere end det.

Invester i en fremtidssikret alarm

Når du køber din smartalarm hos SD Teknik, investerer du i en fremtidssikret alarm. Vi kalder det for fremtidssikret, fordi du altid har muligheden for at tilføje nye enheder til alarmen. Skulle dit behov derfor ændre sig efter dit køb af en smartalarm, er det ikke noget problem. Som standard har en Smartalarm en Ethernet-forbindelse, og dette åbner op for en lang række muligheder for at udvide. Hos os får du for eksempel altid en verificereret fotoalarm inkluderet i dit alarmsystem. På den måde vil du få tilsendt et billede af dit hjem så snart alarmen går. Det giver dig mulighed for at reagerer hurtigt og tage kontakt til politiet, hvis der er tale om et indbrud.

Du kan også vælge at investere i videoovervågning sammen med dit alarmsystem. Videokameraet vil være koblet op på en separat app, således at du kan følge tyvens færden under et indbrud, og er du heldig, kan du også få et glimt af tyvens ansigt. Det kan hjælpe myndighederne med at opklare indbruddet og dermed give dig en højere grad af tryghed – selv hvis du skulle være så uheldig at opleve et indbrud i din bolig.

TrueConnect-app’en har desuden et utrolig nemt og intuitivt design, der hurtigt giver dig et overblik over din alarm og dens mange funktioner. Den kan hentes i AppStore samt til Android og Google Play.

Få salg, installation og service i én samlet pakke hos SD Teknik

Når du investerer i et alarmsystem hos os, får du hele pakken – i hvert fald hvis du ønsker det. Det er nemlig dig, som ejer dit alarmsystem. Du behøver derfor ikke et løbende abonnement. Ønsker du imidlertid at koble en kontrolcentral til din alarm, kan det også lade sig gøre. Vi samarbejder med en af de største og bedste kontrolcentraler i Danmark – Securitas A/S. Når du køber dit alarmsystem hos os, får du således installeret et af de bedste alarmsystemer fra det danske marked samt løbende service og landsdækkende support. Du kan læse meget mere om vores forskellige alarmsystemer til hjemmet her.

Vil du vide mere om vores smartalarm og alarmsystemer?
Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 20 96 13 38 eller send en mail til info@sdteknik.dk

Skriv til os

KONTAKT SD TEKNIK I DAG, OG LAD OS AFTALE EN TID FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK AF DIN BOLIG, SOMMERHUS ELLER ERHVERV

Telefon: 20 96 13 38 – Email: info@sdteknik.dk

BESTIL ET GRATIS SIKKERHEDSTJEK OG HØR MERE 
OM MULIGHEDEN FOR SKALSIKRING AF DIN BOLIG
DET SIGER VORES KUNDER:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Mobile: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
SD TEKNIK HAR OVER 19 ÅRS ERFARING
… med sikring af både private og virksomheder, som tidligere samarbejdspartner for Dansikring Direct/Verisure. Vi har nu sikret et tæt samarbejde med TrueGuard Alarm, som giver os mulighed for at benytte de bedste og mest  fleksible alarmløsninger på markedet.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Total
DKK0,00
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram