GØR DIT HJEM INTELLIGENT MED 
DIN ALARM APP

Åben og luk din garageport

Tænd eller sluk for varmen

Styr lyset i boligen

Automatisk tænd lyset om aftenen

Tjek om alle døre og vinduer er lukket

Tjek status på trådløse enheder

Kompatibel med Philips Hue

Læs mere

Bliv ringet op

Smart Trueconnect+ app.

Når du har en Trueguard alarm fra os,- medfølger der altid en gratis Trueconnect+ app til systemet. Med denne smarte og brugervenlige app, kan du f.eks få en besked når børnene er kommet godt hjem fra skole, og har frakoblet alarmen. Du har også mulighed for at fjernstyre din Trueguard alarm, hvis du får håndværker på besøg eller andre som skal have adgang til huset, når du ikke er hjemme.
Har du fået monteret åbningskontakter på dine døre og vinduer, har du endnu en fordel ved din Trueguard alarm,- på forsiden af din alarm app, kan du nemlig se om alle døre og vinduer er lukket når du forlader huset,- det er smart.

Når du ikke er hjemme, er det altid rart at kunne fjernstyre lyset,- dette kan nemt lade sig gøre via vores Smartplugs eller relæstyringer.
Din Trueguard alarm er selvfølgelig også kompatibel med både Philips Hue LED, Osram LED og visse IKEA trådløs.
Yderligere er der mulighed for at du kan åbne og lukke f.eks garageport, eller en markise via trådløst relæ.(kræver relæ kr.695)

Skulle uheldet alligevel være ude og du har indbrud, så modtager du 3 billeder fra hver fotodetektor, så du har mulighed for at underette naboer og Politi.

Dette er blot nogle af de mange funktioner, som gør at du har den mest intelligente Smartalarm på markedet.

Med dit personlige login kan du styre og ændre indstillinger på din alarmløsning, både via din app og på www.trueconnect.dk

TrueConnect Webmodul App
Håndtyverialarm

KONTAKT SD TEKNIK I DAG OG BESTIL ET GRATIS UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK AF BOLIGEN

Telefon: 20 96 13 38 – Email: info@sdteknik.dk

DET SIGER VORES KUNDER:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Mobile: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
SD TEKNIK HAR OVER 20 ÅRS ERFARING
… med sikring af både private og virksomheder, som tidligere samarbejdspartner for Dansikring Direct (nu Verisure). Vi har nu i stedet sikret et tæt samarbejde med TrueGuard Alarm, som giver os mulighed for at benytte de bedste og mest  fleksible alarmløsninger på markedet.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram