PRIVATALARM UDEN ABONNEMENT

Der findes et hav af forskellige alarmløsninger til din lejlighed, villa, sommerhus eller andet. Det kan derfor være svært at vælge. Skal man for eksempel købe med eller uden abonnement, og hvilke fordele og ulemper kan der være ved de to løsninger? Hos SD Teknik tilbyder vi mange forskellige løsninger, og skræddersyr gerne et alarmsystem, som matcher lige præcis dine behov og ønsker. På siden her kan du læse mere om, hvilke fordele og ulemper der kan være ved at investere i alarmsystemer henholdsvis med og uden et fast abonnement. Hos os kan du nemlig få begge dele.

Hvorfor vælge en privatalarm med abonnement?

Når du vælger at investere i en privatalarm med abonnement, betyder det, at der er koblet en alarmcentral til din boligs alarmsystem. Denne opkobling kan for eksempel være til vores samarbejdspartner Securitas A/S. Securitas er en af Danmarks største og bedste kontrolcentraler, hvorfor vi er trygge ved at arbejde sammen med lige præcis dem. Med en privatalarm med kontrolcentral betaler du typisk en månedlig ydelse. Hos Securitas A/S er denne på 169 kr. pr. måned.

Til gengæld sørger de for at overvåge dit hus ved hjælp af dit alarmsystem, og i tilfælde af indbrud vil en af deres vagter kunne tage ud til din bolig. Vi oplever, at mange af vores kunder finder denne løsning utrolig betryggende, hvorfor de vælger at investere i en privatalarm med abonnement. Der findes dog mange slags løsninger, og et fast abonnement er ikke nødvendigvis det rigtige for dig.

Spar penge, og vælg en privatalarm af høj kvalitet uden abonnement

For nogle kunder kan det virke overflødigt og dyrt at vælge en abonnementsløsning. Det forstår vi godt hos SD Teknik. Desuden tror vi på, at man som forbruger skal have lov til at eje sin alarm, når man har investeret i den. Det gør du, når du vælger en alarm uden abonnement. Her er ingen ekstra omkostninger, når først alarmen er betalt. Køber du din privatalarm hos os, investerer du samtidig i en Smartalarm, hvor du har alle muligheder for at udvide og tilkøbe tilbehør, som gør din alarm yderst effektiv. Det er derfor, vi siger, at vores alarmer er fremtidssikrede. Skulle dine behov af den ene eller anden årsag ændre sig, efter at du har købt din alarm, behøver du ikke at investere i en helt ny alarm.

Du kan altid udvide din nuværende alarm med nyt tilbehør. Du kan blandt andet vælge at tilkoble videoovervågning for på den måde at holde øje med dit hjem via app’en på din telefon eller tablet – uanset hvor du befinder dig.

Det kan desuden være en god idé at alliere sig med en nabo eller god ven, som bor i nærheden. Skulle din alarm gå, imens du er væk hjemmefra, vil personen som oftest kunne være på pletten endnu hurtigere end vagten fra alarmcentralen. I mange tilfælde vil det skræmme indbrudstyven væk. Hvis de da overhovedet tør trænge ind i et hjem, som har et alarmmærkat.

Lad SD Teknik skræddersy et privat alarmsystem til dig

Din tryghed og tilfredshed er utrolig vigtigt for os, og det er derfor, vi tilbyder forskellige former for skræddersyede alarmsystemer. Du kan se vores alarmpriser og pakker her, men du kan også kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan sammensætte en alarmpakke uden abonnement til lige præcis dig og din bolig.

Alarm til lejlighed

Ring i dag, og bestil et gratis sikkerhedstjek

Inden du bestiller et alarmsystem til din bolig, er det vigtigt at huske, at den absolut bedste måde at undgå indbrud er ved at gøre det så svært som muligt for tyven at komme ind i dit hjem. For eksempel ved at sikre døre og vinduer. Det kaldes for skalsikring. Når dette er gjort, er du klar til at vælge alarmsystem. Hos os kan du få et helt gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem. Vi vil sammen gennemgå hjemmet, og baseret på en kombination af dine ønsker og behov, samt vores mere end 18 års erfaring, vil vi komme frem til en anbefaling af, hvilken sikkerhedsløsning der vil passe dig bedst.

Vi arbejder altid ud fra en filosofi om, at du skal have den sikkerhedsløsning, der gør dig mest tryg. Har vi vakt din interesse, og ønsker du at høre mere, kan du kontakte os på:

Telefon: 20 96 13 38 – E-mail: info@sdteknik.dk