VI SIKRER DIG OG DET DU HOLDER AF

Du skal vælge SD Teknik som din rådgiver og installatør af sikringsløsninger, da du samtidig vælger en fagudlært elektriker. Det betyder at du som kunde er sikret en professionel og korrekt håndtering af alle slags monterings- og installationsopgaver.

Med mere end 4.000 alarminstallationer samt 18 års erfaring inden for rådgivning og installation af effektive, præventive og kvalitetssikre alarmsystemer i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Så er SD Teknik, om nogen, en sikkerhedspartner som du trygt kan tage med på råd når du søger en professionel sikring af din helårsbolig, sommerhus eller dit erhverv – stort som småt.

SPECIALIST I SIKRINGSLØSNINGER

Vores mange års erfaring med sikring af private såvel virksomheder, gør at vi i dag er specialister i rådgivning, montering og installation af følgende sikringsløsninger:

  • Skalsikring af vinduer og døre

  • Rumfølere og sensorer

  • Videoovervågning

  • Foto- og videodetektorer

  • Video- og dørtelefon

  • Røg- og branddetektorer

  • Vandskadedetektorer

  • Tilkaldealarmer

ALARM UDEN ABONNEMENT

Hos SD Teknik tror vi på, at man ikke nødvendigvis skal være tvunget til at indgå i et alarmabonnement fordi man ønsker sikring af sin bolig, sommerhus eller erhverv.

Vi har derfor indgået et samarbejde med TrueGuard Alarmsystemer som gør det muligt at give vores kunder både professionel rådgivning, installation og service, med en af markedets bedste smartalarmer – helt uden at være bundet af et abonnement. Dette gør det dermed muligt for dig som privatperson selv at overvåge din bolig, som oftest vil være sikkerhed nok, til at undgå eller stoppe et indbrud ved at du selv kontakter myndigheder eller dine nærmeste naboer.

ALARM MED ABONNEMENT TIL KONTROLCENTRAL

Opkobling til en alarmcentral er ikke en nødvendighed, men hos SD Teknik ved vi fra erfaring at nogle af vores kunder foretrækker sikkerheden i at have en alarmcentral tilkoblet deres alarmsystem i deres bolig, sommerhus eller erhverv. En sådan opkobling kunne f.eks. være igennem vores samarbejdspartner Securitas A/S kontrolcentral, hvor det er muligt at blive sikret med opkobling for kun kr.169 pr. måned. Der findes forskellige sikkerhedsløsninger, men du har selvfølgelig mulighed for at vælge den som passer bedst muligt med dine ønsker og behov.

At have et alarmsystem med abonnement til Securitas A/S, fungerer på den både at SD Teknik installerer det alarmsystem fra TrueGuard som du ønsker, og dette bliver så efterfølgende koblet sammen med kontrolcentralen fra Securitas A/S. Du er hermed sikret i en mere klassisk forstand, med et alarmsystem i din bolig og en opkobling til en ekstern kontrolcentral, som rykker ud i tilfælde af indbrud.

 

BEHOVSAFDÆKNING MED ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK

SD Teknik anbefaler at du får foretaget et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek – her gennemgår vi i fællesskab dine ønsker og behov. Efterfølgende vil vi se nærmere på din bolig, sommerhus eller erhverv og foretage en vurdering af hvordan du kan sikres. Ligeledes vurderes det ud fra vores erfaring hvilke sikkerhedsløsninger som vi vil anbefale dig, for at opnå det bedst mulige match mellem dine ønsker og behov, i forhold til valg af sikkerhedsløsning.

SD Teknik vægter dine ønsker og behov frem for store og komplicerede sikkerhedsløsninger. Vi arbejder efter et princip om kun at anbefale dig den sikkerhedsløsning som er nødvendige for at sikre din tryghed – hverken mere eller mindre.

 

Telefon: 20 96 13 38 – Email: info@sdteknik.dk

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK

SD Teknik ser frem til at høre fra jer,

//Stefan Darmer

Rådgiver, installatør og ejer | SD Teknik

Telefon: 20 96 13 38 – Email: info@sdteknik.dk