ALT I ÉN PAKKE – Salg, Installation og Service

Hos os ejer du dit alarmsystem

Vi har ingen skjulte installationsafdrag, nedtagningsgebyrer eller bindninger.
Hos os ejer du dit alarmsystem og er ikke bundet til altid at have en opkobling til en kontrolcentral, hvis du ikke ønsker det. Der er dog mange som gerne vil have sin alarm til en kontrolcentral og i dette tilfælde benytter vi den største og bedste, som er Securitas A/S kontrolcentral. (Kontrolcentral med Securitas alarmpatrulje er et tilvalg,- ikke et krav)

Når du vælger et alarmsystem fra SD Teknik skræddersyr vi din alarm, så den passer til dit behov.
Denne komplette alarmløsning kan give dig tryghed mod indbrud, brand og vandskade.

Sikkerhedstjek af din bolig

Ved vores grundige sikkerhedstjek af din bolig, giver vi gode råd om låse og sikring af vinduer, samt hører om dit behov til alarmsikringen, – for derefter at kunne installere den optimale løsning som passer dit behov.

Installationen og instruktion

Sammen med teknikeren sammensætter du selv din egen kontaktliste. Hvis din alarm så går i gang, så bliver op til 5 personer kontaktet gratis via pushbesked, email og sms.
Ellers er den eneste faste omkostning du kan have med alarmen et simkort,- som kan benyttes som backup til din internetopkobling. Dette sikrer, at alarmen både har GSM og internet til overførsel af alarmsignaler. Dette simkort koster 19 kr. pr. måned.

Vil du gøre dit hjem intelligent, så kontakt os idag.

Bestil et gratis sikkerhedstjek af din bolig.

Husets vinduer og låse gennemgåes, og vi finder den optimale alarmsikring af dit hjem.
Din sikkerhed for professionel sikring af huset.
Læs mere om vores sikkerhedstjek.

AIA godkendt central med alt hvad hjertet begærer,- høj 104 db sirene, indbygget Ethernet, Wifi, Z-Wave, Zigbee og GSMmodul.
 

Hos os bestemmer du selv om du ønsker at være koblet op til en kontrolcentral.
I dag hvor de fleste er udstyret med smartphones, kan en kontrolcentral i nogle tilfælde være overflødig, da naboer, venner og dig selv  i nogle tilfælde kan være hurtigere end en alarmpatrulje, så kan du vælge uden opkobling til kontrolcentral.

         

Ønsker du derimod en opkobling til kontrolcentral, er vagtens primære opgave er at sikre huset og begrænse skaderne, indtil husets ejere eller kontaktpersoner er på stedet. Dette abonnement til Securitas A/S koster via os kun kr.159 pr. mdr

Som TrueGuard Alarmpartner sikrer vi dig et landsdækkende team, som altid står klar til at yde support i alle dagstimer, – og hvis du ønsker din Smartalarm koblet op til en kontrolcentral, og kun det bedste er godt nok, – så er vores samarbejde med Securitas A/S det oplagte valg.
Med overvågningen af din alarm til Securitas A/S, sikrer vi at du får en kontrolcentral, som er den bedst dækkende i landet for kun kr.169 pr.mdr

       

Med over 4000 installeret privatalarmer, sørger vi for at du altid får det bedste produkt på markedet og installationen foretages selvfølgelig af fagudlærte elektrikere,- det er din tryghed for kvalitet.

         

Til/frakoble din alarm på farten, tænd lyset eller åben garageporten.
Se status på batterier og alle enheder. 
Nemt og brugervenligt for hele familien.
Få pushbesked når børnene kommer trygt hjem fra skole.
Fjernstyr din alarm, hvis der kommer f.eks håndværkere på besøg.
Nemt og brugervenligt.