ALT I ÉN PAKKE – Salg, Installation 
og Service

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Læs mere

Bliv ringet op

Hos os ejer du dit alarmsystem

Vi har ingen skjulte installationsafdrag, nedtagningsgebyrer eller bindninger.
Hos os ejer du dit alarmsystem og er ikke bundet til altid at have en opkobling til en kontrolcentral, hvis du ikke ønsker det. Der er dog mange som gerne vil have sin alarm til en kontrolcentral og i dette tilfælde benytter vi den største og bedste, som er Securitas A/S kontrolcentral. 

Når du vælger et alarmsystem fra SD Teknik skræddersyr vi din alarm, så den passer til dit behov.
Med installation af vores Smartalarm, kan du selv vælge om du ønsker den overvåget af Securitas kontrolcentral fra kun kr.169,- pr.mdr inkl. appstyring, eller om du kun vil benytte vores gratis appstyring,- valget er dit.
Denne komplette alarmløsning kan give dig tryghed mod indbrud, brand og vandskade.

Sikkerhedstjek af din bolig

Ved vores grundige sikkerhedstjek af din bolig, giver vi gode råd om låse og sikring af vinduer, samt hører om dit behov til alarmsikringen, – for derefter at kunne installere den optimale løsning som passer dit behov.

Installationen og instruktion

Sammen med teknikeren sammensætter du selv din egen kontaktliste. Hvis din alarm så går i gang, så bliver op til 5 personer kontaktet gratis via pushbesked, email og sms.

Ellers er den eneste faste omkostning du kan have med alarmen et simkort,- som kan benyttes som backup til din normale internetopkobling.

Som TrueGuard Alarmpartner sikrer vi dig et landsdækkende team, som altid står klar til at yde support i alle dagstimer, – og hvis du ønsker din Smartalarm koblet op til en kontrolcentral, og kun det bedste er godt nok, – så er vores samarbejde med Securitas A/S det oplagte valg.
Med overvågningen af din alarm til Securitas A/S, sikrer vi at du får en kontrolcentral, som er den bedst dækkende i landet for kun kr.169 pr.mdr

Hos os bestemmer du selv om du ønsker at være koblet op til en kontrolcentral.
I dag hvor de fleste er udstyret med smartphones, kan en kontrolcentral i nogle tilfælde være overflødig, da naboer, venner og dig selv  i nogle tilfælde kan være hurtigere end en alarmpatrulje, så kan du vælge uden opkobling til kontrolcentral.

       

Ønsker du derimod en opkobling til kontrolcentral, er vagtens primære opgave er at sikre huset og begrænse skaderne, indtil husets ejere eller kontaktpersoner er på stedet. Dette abonnement til Securitas A/S koster via os kun kr.169 pr. mdr

Husets vinduer og låse gennemgåes, og vi finder den optimale alarmsikring af dit hjem.
Din sikkerhed for professionel sikring af huset.
Læs mere om vores sikkerhedstjek.

AIA godkendt central med alt hvad hjertet begærer,- høj 104 db sirene, indbygget Ethernet, Wifi, Z-Wave, Zigbee og GSMmodul.

Med over 4000 installeret privatalarmer, sørger vi for at du altid får det bedste produkt på markedet og installationen foretages selvfølgelig af fagudlærte elektrikere,- det er din tryghed for kvalitet.

Alarmsystem Storkøbenhavn og Nordsjælland
Ring 20 96 13 38 eller lad os ringe dig op
Hvis dine ønsker eller din situation på et tidspunkt ændrer sig, behøver du ikke at investere i et helt nyt alarmsystem. Du kan nemlig altid tilføje nye enheder til din alarm – på den måde er vores alarm fremtidssikret.
Vores TrueGuard Smartalarm er mere end blot en tyverialarm. Faktisk kan du med det store udvalg af tilbehør integrere alarmsystemet i dit hjem. Så kan du styre alt lige fra elektronik til lys og varme – Nemt, bekvemt og intelligent.

KONTAKT SD TEKNIK I DAG OG BESTIL ET GRATIS UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK AF BOLIGEN ELLER ERHVERV

DET SIGER VORES KUNDER:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Mobile: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
SD TEKNIK HAR OVER 20 ÅRS ERFARING
… med sikring af både private og virksomheder, som tidligere samarbejdspartner for Dansikring Direct (nu Verisure). Vi har nu i stedet sikret et tæt samarbejde med TrueGuard Alarm, som giver os mulighed for at benytte de bedste og mest  fleksible alarmløsninger på markedet.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram