Alarmsystem med kamera

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Læs mere

Bliv ringet op

Et alarmsystem er med til at sikre dig mod indbrud i dit hjem

Ønsker du at sikre dit hjem ekstra godt, anbefaler vi hos SD Teknik, at du investerer i et alarmsystem med kamera. Derfor kommer alle vores alarmsystemspakker med en verificeret fotoalarm. Med en alarm med tilhørende fotodetektor sendes der billeder direkte til dig, hvis din alarm går. Vi oplever, at det giver mange af vores kunder en stor tryghed, hvorfor vi mener, at et alarmsystem med kamera er en optimal løsning.

Hvorfor investere i et alarmsystem med kamera?

Fordelen ved at have et alarmsystem med kamera er at du kan følge med i, hvad der foregår i dit hjem, hvis alarmen går. Også selvom du er langt væk. Vil du have de bedste forudsætninger for at sikre dit hjem, kan du altså med fordel investere i en tyverialarm med kamera. Systemet fungerer således, at kameraet tager et billede, når alarm går i gang, og derefter sender billedet direkte til dig via din app på mobil, tablet eller computer.

Hos SD Teknik sælger vi verificerede alarmsystemer fra vores samarbejdspartner TrueGuard. Et billede fra en verificeret alarm betyder, at du kan kan kontakte politiet og fortælle at du har billeder fra dit alarmsystem med uvedkommende i dit hjem, uanset hvor langt væk du er fra hjemmet. Billedet er et direkte bevis på, at der sker et indbrud i dit hjem, og i sådanne tilfælde kan du derfor kontakte politiet, som efterfølgende kan vælge at rykke ud til din bolig.
Læs mere

BASISPAKKEN INKLUSIV
KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

En god investering

Har du ikke en verificereret fotoalarm, kræves det, at du selv eller en nabo verificerer, at der er tale om et indbrud, før man må melde det til politiet.

Et alarmsystem med kamera er derfor ikke kun en god investering for din egen trygheds skyld, men det kan også være med til at afbryde indbruddet, inden tyvene er forsvundet med alt af værdi, og det kan lige frem være afgørende for, at politiet opklarer indbruddet og finder de ansvarlige.

Læs mere

Alle vores alarmpakker kommer med kamera

Hos SD Teknik er vi ikke tvivl om fordelene ved at have et alarmsystem med kamera, og derfor kommer både vores basispakker og villapakker med en fotodetektor.

Med vores basispakke får du en Smartalarm, som ved indbrud sender billederne direkte til din app. Basispakken kan fås inklusiv opkobling til kontrolcentralen hos vores samarbejdspartner Securitas A/S, som også vil modtage billederne, og efter dit ønske kan de herefter sende en alarmpatrulje til dit hjem. Fotoalarmen i basispakken er verificeret, hvorfor du må melde det til politiet, som kan vælge at rykke ud, fordi du har fotodokumentation fra alarmen.

Med villapakken får du endnu mere for pengene. Her modtager du også et verificeret foto, hvis din røgalarm går, også selvom alarmen er frakoblet. Ligesom ved basispakken vil du modtage verificeret fotodokumentation ved indbrud og kan således kontakte politiet. Villapluspakken tager også verificerede billeder når både alarm og røgalarmen går, men har en ekstra powercontrol funktion. Så kan du styre husets lamper via den tilknyttede app, også under et indbrud.

Du kan læse meget mere om vores forskellige alarmpakker og de mange muligheder for tilkøb af funktioner.

Gør dit hjem sikkert – bestilt dit alarmsystem med kamera her

Hos SD Teknik er vi specialister i sikringsløsninger. Det kommer af vores mange års erfaring med sikring af både private og erhverv. Vi samarbejder med nogle af markedets bedste for at give dig den optimale alarmløsning, som matcher alle dine krav og behov for et alarmsystem med kamera. Er du interesseret i at vide mere, kan du ringe allerede i dag, og få et uforpligtende og helt gratis sikkerhedstjek.

Kontakt os på:

Telefon: 20 96 13 38 eller mail: info@sdteknik.dk

Ring 20 96 13 38 eller lad os ringe dig op
DET SIGER VORES KUNDER:
KONTAKT SD TEKNIK
Åkandehaven 140, 2765 Smørum
Mobile: 20 96 13 38
Email: info@sdteknik.dk
SD TEKNIK HAR OVER 20 ÅRS ERFARING
… med sikring af både private og virksomheder, som tidligere samarbejdspartner for Dansikring Direct (nu Verisure). Vi har nu i stedet sikret et tæt samarbejde med TrueGuard Alarm, som giver os mulighed for at benytte de bedste og mest  fleksible alarmløsninger på markedet.
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram